Leedo rajab Peetrisse spordi- ja vabaajakeskuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo.
Vjatšeslav Leedo. Foto: Eero Vabamaegi/

Ettevõtja Vjatšeslav Leedo, Rae vallavanem Mark Võrklaev, Maik Teiv Compakt kinnisvarast ja Nordeconi ehitusfirma esindaja Reedik Raudla panid nurgakivi Peetri Keskusele, mis avatakse enne järgmise aasta lõppu.

«Keskus soovib olla väga tihedalt seotud kogu Peetri asumiga ning olla osa selle kogukondlikust tervikust,» ütles nurgakivitseremoonial Leedo, kes on oma ettevõtete kaudu keskuse omanik.

Rae vallavanem Mart Võrklaev märkis, et Peetri on keskust kaua oodanud ning kohalikud inimesed on seadnud sellele juba enne avamist kõrged ootused. Ka vald ise plaanib keskust kasutada näiteks noortekeskusele ruumide rentimiseks.

«Erasektori ja valla koostöö on mõlemapoolselt kasulik ja annab kokkuvõttes kõige parema tulemuse,» sõnas Võrklaev.

Keskust ehitava Nordecon AS-i juhatuse liikme Ando Voogma hinnangul on Peetri alevik ja selle ümbrus pidevalt kasvav ja aktiivne kogukond, mistõttu on oluline, et neil oleks võimalik teha sisseostud, saada vajalikud teenused ja sisustada ka vaba aeg kodu lähedal.

«Peetri keskuse ehitamise teeb põnevaks see, et sellel on palju funktsioone. Kaubanduspinnad, tenniseväljakud, spordisaalid ja ilusalongid peavad omavahel sobima ja tervikuna toimima,» rääkis Voogma. 

Keskuses hakkavad ka tööle Rae valla noortekeskus, laulustuudio, lastestuudio,  tennisekool, logopeed, perearst, hambaravi, apteek, ilusalong, spordisaal. Samuti hakkab keskuse kaupluses ja kohvikus puhast kodumaist toitu pakkuma Coopi Konsum ja kohvik.

Peetri Keskuse projekteeris Sirkel ja Mall, seda ehitab Nordecon ja arendab Compakt Kinnisvara. Keskus avatakse enne järgmise aasta lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles