Selver lõpetas tegevuse Lätis

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri kauplus. Foto on illustreeriv.
Selveri kauplus. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tallinna Kaubamaja Grupp on lõpule viinud Selveri Läti ettevõtte tegevuse lõpetamise, mis pole viimase kaheksa aasta jooksul äritegevusega tegelenud.

Tänaseks on Selver Latvia SIA tegevuse likvideerimise protsess lõpule viidud ning ettevõte kustutati Läti Vabariigi äriregistrist, teatas Tallinna Kaubamaja börsile.

Tallinna Kaubamaja külmutas Läti jaekabandusturul opereerimiseks loodud tütarettevõtte Selver Latvia SIA tegevuse 2009. aasta oktoobris.

Tegevuse külmutamise tingis toonane Läti majanduskeskkonna järsk halvenemine ja asjaolu, et tulemused ei vastanud ootustele. 2010. aasta alguseks suleti kõik kuus Lätis tegutsenud kauplust. Kaupluste sulgemise järgselt ei ole Selver Latvia SIA-s äritegevust toimunud.

Võttes arvesse, et Selver Latvia SIA-s ei ole alates 2010. aastast äritegevust toimunud, ei oma likvideerimine mõju Tallinna Kaubamaja Grupi tegevusele.

Tallinna Kaubamaja Grupp jätkab tegevust Läti Vabariigis autokaubanduse segmendis tütarettevõtetes Forum Auto SIA ja Verte Auto SIA, mis tegelevad sõiduautode jaemüügiga.

Samuti jätkab Läti tegevust Tallinna Kaubamaja Grupp AS tütarettevõte SIA TKM Latvija, mis tegeleb grupi omanduses oleva ja Lätis asuva kinnisvara haldamise, hooldamise ja kaubanduspindade välja üürimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles