Fondijuht: kaubanduskeskustega võiks nüüd vahet pidada

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam.
Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam. Foto: Eero Vabamägi

Lähiaastail ei tasu pangast küsida laenu mõne uue kaubanduskeskuse rajamiseks, leidis Baltic Horizoni kinnisvarafondi juht Tarmo Karotam.

Ta tunnistas, et uusi kaubanduskeskusi ei oota küll enam keegi ja tõenäoliselt ei soostu uute kaubanduspindade rajamist rahastama ka pangad, vahendab Äripäev

«Isegi see T1 tehti lõpuks edukalt ära, kuid pangad panevad siinkohal nüüd pidurit, mistõttu ma kasvu lähiaastail ei näe. Samas see võib olla ka hea, sest kaubanduspinnad on justkui valmis Tallinnas,» leidis Karotam, kes lisas, et ka selles olukorras võib tekkida kaubanduspindade investoritel huvitavaid võimalusi.

Seevastu leidis Karotam, et huvitavaid investeerimisvõimalusi võib leida Tallinna kommertskinnisvara turul. Pealinna büroopindade turgu tuleb tema sõnul vaadelda lainetena. «Tuleb vaadata, millal uus maht turule tuleb ja millal tuleb järgmine laine,» selgitas Karotam.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles