Börsifirma ja lihatööstus rajavad üheskoos kalakasvatuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalakasvatus
Kalakasvatus Foto: Elmo Riig / Sakala

PRFoodsile kuuluv Saaremere Kala ja Tallinna Lihatööstus sõlmisid ühiste kavatsuste protokolli ühisettevõtte asutamiseks ühise avamere kalakasvatuse rajamiseks.

OÜ Tallinna Lihatööstus kuulub AS-ile Direct Consulting, mille tütarettevõtjaks on AS Hiiu Kalur. Hiiu Kalur on 1991. aastal asutatud Eesti kalatööstusettevõtte, mis omab osalust seitsmes kalatöötlemise tehases ja on üks Eesti suuremaid kalapüügiettevõtteid. Samasse gruppi kuuluvad ka Veere ja Lehtma sadam ning Suursadam, teatas PRFoods börsile.

Ühisettevõte asutamise mõte seisneb poolte AS Direct Consulting pikaaegsete kalapüügi- ja töötlemisega seotud kogemuste ning AS-i PRFoods kontserni suurte kalakasvatamise kogemuste kokku viimises ühise tänapäevase avamere kalakasvatuse rajamiseks ja hilisemaks keskkonnasäästlikuks opereerimiseks, lisatakse teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles