Antonov eitas süüd ja lasti kautsjoni vastu vabaks

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Antonov.
Vladimir Antonov. Foto: SCANPIX

Vene miljonär Vladimir Antonov eitas täna Londonis toimunud kohtuistungil, et tegi Leedu pangale Snoras kahjulikke tehinguid. Kohus lasi miljonäri 75 000 naelase kautsjoni vastu vabaks ning määras uue istungi aja.

Süüd eitas kohtus ka Snoras panga väikeaktsionär ja president Raimondas Baranauskas, kelle kautsjoniks määrati 250 000 naela, vahendab portsmouth.co.uk. Mõlemad olid selle vas-tu, et neid Leedule välja antaks.

Leedu prokuratuur väljastas selle nädala kolmapäeval käsu Antonovi ja Baranauskase vahistamiseks. Mõlemad aktsionärid kuulutati kahtlustusalusteks suuremahulise varade omastamises ja dokumentide võltsimises. Baranauskast kahtlustatakse lisaks veel raamatupidamisandmetega petmises ning võimu kuritarvitamises.

Londoni kohus määras uueks istungiajaks 16. detsembri. Selle ajani peavad mõlemad viibima kodus ning käima iga päev end politseijaoskonnas näitamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles