Jõulupakid hilinevad, sest päkapikk kolib (4)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välismaa pakid on jõudnud logistikakeskusesse, kus need kallutatakse liinile.
Välismaa pakid on jõudnud logistikakeskusesse, kus need kallutatakse liinile. Foto: Eero Vabamägi

Terve oktoobri uude logistikakeskusesse kolinud Omniva vallandas klientide pahameeletormi, sest pakid hakkasid hilinema ning mõni pole oma pakki tänaseni kätte saanud. Miks kolida vastu jõule – pakisaatmise tippajal?

«Me saame aru, et tundub väga loll otsus kolida kõige suurema mahu ajal, aga meil oli selg vastu seina,» sõnas Omniva juhatuse liige Andre Veskimeister ja märkis, et vanasse kohta jäädes oleks võib-olla isegi suuremad probleemid tulnud.

Novembri esimesel esmaspäeval oli Omniva logistikakeskuse töötajatel esimene täispikk tööpäev uues kohas. Kuigi vana ja uus maja on võrdselt ligi 13 000 ruutmeetrit suured, jaotus see pind Pallasti tänaval kolme korruse peale ning maja oli ehitatud eelkõige kirjade sorteerimiseks. Uues keskuses on kõik ühel korrusel ning peamiselt töödeldakse pakke. Peagi kolivad uude majja ka kirjasorteerimine ja reklaami komplekteerimine.

Logistika aastakonverentsil pälvis Omniva uue hoone eest aasta logistikateo auhinna. Facebooki grupi «Omniva (Eesti Post) on kohutav ettevõte» liikmetele teeb see tunnustus aga nalja, sest paljud on pidanud oma pakki nädalaid ootama.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles