Nädal kütuseturul: Baltikumis tõusid hinnad vaid Tallinnas (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kütus.
Kütus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Circle K tanklate hinnavõrdlusest reedese seisuga selgub, et nädalaga tõusid bensiinikütuste vaid Eesti pealinnas, nii Riias kui ka Vilniuses hinnad langesid. 

Tallinnas tõusid nii 95-oktaanise bensiini kui ka 98-oktaanise bensiini hinnad 3,5 sendi võrra. Diislikütuse hind tõusis samas 1,5 senti. Seega kasvas Eesti pealinnas 95-oktaanise bensiini hind nädalaga 2,8 protsenti, 98 miles plus hind 2,7 protsenti ja diislikütuse hind 1,1 protsenti. 

Riias langesid aga kõikide kütuset hinnad nädalaga 2 sendi võrra. Vilniuses langesid samas nii 95 miles kui ka diisli hinnad 7,2 sendi võrra. 98-oktaanise bensiini hind langes nädalavõrdluses 3,8 senti.

Seejuures müüakse Baltimaade kõige kallimat kütust jätkuvalt Tallinnas. Nimelt oli Eesti pealinnas reede keskpäeva seisuga 95-oktaanise bensiini hind 1,299 eurot liitri kohta, mis on Riia ja Vilniuse hindadest kallim vastavalt 6 ja 20,5 senti.

98 miles plus bensiini müüdi Talinnas 1,349 euroga, mis ületab Riias müüdava kütuse hinda 5,5 sendi võrra. Vilniuses oli 98-oktaanise bensiini hind aga Tallinna omast aga 13,9 senti odavam.

Diisli hind oli Eesti pealinnas 1,349 eurot ehk 11 senti kallim kui Riias ning 25,5 senti kallim kui Vilniuses.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles