Nortal saavutas Kataris järjekordse arenduslepingu

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Helm ja Al-Mesned International Holdingu esindajad
Marek Helm ja Al-Mesned International Holdingu esindajad Foto: Nortal

Juba kümmekond aastat Pärsia lahe piirkonnas tegutsev Eesti tarkvaraettevõte Nortal sõlmis eile järjekordse arenduslepingu Kataris – sel korral ettevõttega Al-Mesned International Holding.

Nortali esindaja Pärsia lahe piirkonnas ja Aafrikas Marek Helm ütles, et uus partnerlus aitab Katari valitsusel ja ettevõtetel võtta kasutusele Nortali kogemusi strateegilise lähenemist ja andmekeskset tehnoloogiat.

Nortal on Kataris käivitanud näiteks riigiportaali Hukoom ning Omaanis riikliku investeeringute kaasamise portaali Invest Easy. Omaanil aidatakse hetkel käivitada käibemaksu kogumise platvormi, mis hiljem võiks plaanide kohaselt rakenduda kõigis piirkonna riikides.

Al-Mesned International Holding on Doha peakontoriga rahvusvaheline valdusfirma, mis investeerib muu hulgas kinnisvara-, transpordi-, ehitus-, infrastruktuuri-, meedia-, spordi-, reklaami- ja ürituste korraldamise valdkondadesse.

Nortal on loonud ligi kolmandiku Eesti e-riigi lahendustest ning tal on projekte 14 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles