Otseülekanne tulevikutöö konverentsilt: missuguseid oskusi läheb tulevikus vaja? (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank Eesti juht Robert Kitt.
Swedbank Eesti juht Robert Kitt. Foto: Konstantin Sednev

Täna toimuval Kutsekoja konverentsil räägitakse, kuidas tulevikutöö muudab töötajate oskuste vajadust ning mida on vaja sellest tulenevalt muuta kutsestandardites.

Kutsesüsteemi 20. juubelile pühendatud konverentsil räägib professor Marju Lauristin tehnoloogiliste muutustega toimetulekust, Swedbank'i juhatuse esimees Robert Kitt muutustest majanduses ja töötajate oskustes, OECD tulevikutöö ekspert Paolo Falco tööturu tulevikust, Kutsekoja juhatuse liige Katrin Kerem kutsestandardite tulevikust ning Hollandi Europassi keskuse rahvusvaheliste teenuste juht Dik van der Wal oskuste tõendamisest. 

Konverentsi paneeldiskussioonis arutavad GoWorkaBit'i tegevjuht Kristjan Vanaselja, Coca-Cola HBC Baltics personalijuht Maria Kütt, Protex’i personalijuht Kai Põldvee-Mürk ning Trigon Dairy Farming Estonia tegevjuht Margus Muld selle üle, kas tulevik on Eesti ettevõtetesse juba jõudnud.

Konverentsi avavad haridus- ja teadusminister Mailis Reps ning Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsar. 

Postimees teeb ürituselt otseülekande. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles