Ukraina internetileht kirjutab Rakvere kortermajadest

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina ajakirjanikud tegid Rakveres saadet oktoobri lõpus ja inter­vjueerisid teiste hulgas Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimeest Andres Jaadlat.
Ukraina ajakirjanikud tegid Rakveres saadet oktoobri lõpus ja inter­vjueerisid teiste hulgas Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimeest Andres Jaadlat. Foto: Vladislav Musakko

Ukraina internetilehekülg fakty.com.ua avaldas kirjutise ning nelja ja poole minuti pikkuse videolõigu Eesti renoveeritavatest kortermajadest. Pikalt on pildis Rakvere.

Ukraina meediaettevõtte Radio Svoboda (Raadio Vabadus) võttegrupp külastas Rakveret oktoobri lõpus.

“Meil on käsil laiem projekt, milles räägime Euroopa ajaloost. Muu hulgas tunneme huvi Euroopa riikide sotsiaalprojektide vastu – arstiabi, pensionisüsteemid ja nii edasi,” rääkis Kiievis tegutseva Radio Svoboda ­korrespondent Vlasta Lazur toona.

Peale Rakvere käisid Ukraina ajakirjanikud Tallinnas, Narvas ja Tapal.

Praeguseks on ukrainlased kodus tagasi ja saade valmis. Rakvere renoveeritud kortermajad saavad pikalt eetriaega. Käiakse ka Mirjam Lukme-Suomalaineni kodus, et uurida, milline näeb renoveeritud maja välja seestpoolt. 

Ukraina internetileht kirjutab Rakvere kortermajadest.
Ukraina internetileht kirjutab Rakvere kortermajadest. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles