ASi Eesti Meedia juhatuse esimeheks saab Andres Kull

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Andres Kull.
Pildil Andres Kull. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

ASi Eesti Meedia juhatuse esimehena alustab 1. jaanuarist Andres Kull.

Järgmise aasta 1. jaanuarist alustab ASi Eesti Meedia juhatuse esimehena ASi Kroonpress senine juht Andres Kull, Eesti Meedia praegune juhatuse esimees Sven Nuutmann liigub alates uuest aastast kontserni emaettevõtte UP Investi juhatusse.

«ASi Eesti Meedia praeguse juhatuse koosseis on oma kogemustes hästi tasakaalustatud. Kindlasti oleks enamik neist olnud võimelised võtma juhatuse esimehe vastutuse, aga ettevõte vajab neid oma valdkonna tippjuhtidena, et tagada kontserni jätkuvalt kiire areng,» kommenteeris UP Investi omanik Margus Linnamäe.

Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann avaldas heameelt, et Andres Kull oli nõus vastu võtma uue väljakutse ning panustama Baltimaade suurima meediakontserni jätkuvalt kiiresse arengusse. «Andrese pikaajalised kogemused tippjuhina Eesti Meedia kontsernis annavad talle head eeldused oma uue tööga hästi toime tulla,» lisas Nuutmann.

Andres Kull jääb edasi ka ASi Kroonpress juhatuse esimehe ametikohale. ASi Eesti Meedia nõukogu juhib alates jaanuarist 2019 Margus Linnamäe ning liikmetena kuuluvad sinna UP Investi juhatuse liikmed Sven Nuutmann ja Marko Virkebau.

Andres Kull on töötanud ASi Eesti Meedia kontsernis üle 20 aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles