Taxify hõivas Euroopas uue turu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus (vasakul) ja Martin Villig Taxify autos.
Markus (vasakul) ja Martin Villig Taxify autos. Foto: Eero Vabamägi

Eesti transpordiplatvorm Taxify alustab teisipäeval tegevust Horvaatia pealinnas Zagrebis, ettevõte tegutseb nüüdseks rohkem kui 25 riigis.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on nii Zagrebi autojuhid kui sõitjad juba mõnda aega väljendanud nõudlust soodsa ja kvaliteetse transpordivõimaluse järgi. «Horvaatia võttis hiljuti vastu ka uue seadusandluse, mis näitab, et turg on uutele transporditeenustele avatud. Me võtame selle väljakutse rõõmuga vastu,» ütles Villig pressiteate vahendusel.

Taxify Horvaatia tegevjuht Daniel Tutić lisas, et Taxify pakub Zagrebis autojuhtidele paremaid tingimusi kui konkurendid. «Me mõistame, et rahulolevad juhid tähendavad ka rahulolevaid kliente. Sellepärast on meie eesmärk olla õiglane nii oma juhtide kui sõitjate vastu – kuna me võtame juhtidelt platvormi kasutamise eest kuni 40 protsenti vähem tasu kui meie konkurendid, tähendab see õiglast hinda ka sõitjatele,» ütles Tutić.

2013. aastal asutatud Taxifyl on üle 15 miljoni reisija ja poole miljoni juhi rohkem kui 25 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles