Kriis koidab: ärimees Raivo Hein kaotas Tallinna börsil paari nädalaga pool miljonit

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Raivo Hein kaotab börsil raha.
Ettevõtja Raivo Hein kaotab börsil raha. Foto: Silvia Paluoja

Oleme kriisile iga päevaga lähemal ning ainuüksi Tallinna börsil on paari nädalaga võimalik kaotada pool miljonit eurot, jagasid Eesti aktiivsemad investorid Äripäevaga viimaste aegade suurima turgude languse tekitatud mõtteid ja kogemust.

«Tallinna börsil on minu portfell odavnenud viimase paari nädalaga oma poole miljoni euro jagu,» kommenteeris finantsvabadust nautiv investor Raivo Hein nii Tallinna börsi kui ka globaalsete turgude kukkumise mõju oma rahakotile. Korrektsioonid on räsinud ka investor Joonatan Uusväli portfelli. «Juba aasta algusest saadik pole tootlust olnud, pigem isegi vastupidi. Seega jah, iga päevaga oleme me kriisile lähemal,» arvas Uusväli.

Seda, et turgudele on hirmu juurde tulnud, tõdes ka «Rikkaks saamise õpiku» autor Jaak Roosaare. «Järjest rohkem turuosalisi saab aru, et seda langust ei olegi tagasi ostetud,» nentis Roosaare. «Kellel on raha peagi vaja, siis pigem ei soovitaks aktsiaid kokku osta,» lisas ta.

Pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles