Eesti Meedia omanik vahetab tippjuhti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Virkebau ja Kristjan Vilosius
Marko Virkebau ja Kristjan Vilosius Foto: Ekraanitõmmis

Investeerimisfirma UP Invest, millele kuulub ka Eesti Meedia, vahetab uuel aastal juhti.

Investeerimisfirma UP Invest tegevjuhiks saab alates jaanuarist Marko Virkebau, senine tegevjuht Kristjan Vilosius taandub UP Invest juhatusest ning jätkab UP Investis nõunikuna ja paralleelselt ka ettevõtjana väljaspool UP Investi kontserni.

«UP Invest on kasvanud Eesti üheks suurimaks investeerimiskontserniks, ületades hiljuti 500 miljoni euro käibemahu. Aeg on teatepulk üle anda, et Marko juhtimisel liikuda järgmiste eesmärkide suunas,» sõnas Kristjan Vilosius BNS-ile.

Marko Virkebau on alates 2016. aastast töötanud UP Investi finantsjuhina, enne seda aga audiitor- ja konsultatsiooniettevõttes PwC finantskonsultatsioonide valdkonna projektijuhina.

«UP Invest on viimastel aastatel laienenud nii orgaanilise kasvu kui ka omandamiste teel ning aktiivset investeerimistegevust plaanime jätkata ka tulevikus. Tänan Kristjanit suure töö eest, mis aitas tervishoiuvaldkonnast alguse saanud äritegevusel areneda regionaalse haardega investeerimisettevõtteks,» ütles Marko Virkebau.

Investeerimisfirma UP Invest keskendub tervishoiu-, meedia-, kinnisvara- ja jaekaubanduse ning cleantech riskikapitali ja jaeteeninduse valdkonna investeeringutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles