Nädal kütuseturul: kõige vähem langesid hinnad Tallinnas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / LEPM

Circle K tanklate hinnavõrdlusest reedese seisuga selgub, et nädalaga langesid bensiinikütuste hinnad kõikides Baltimaade pealinnades, Tallinnas oli langus aga kõige väiksem ning diisli hind nädalaga pisut isegi tõusis. 

Tallinnas langesid nii 95-oktaanise bensiini kui ka 98-oktaanise bensiini hinnad 3,5 sendi võrra. Samas kui diislikütuse hind tõusis võrreldes möödunud nädalaga 0,5 senti. 

Riias langesid bensiini 95 miles ja 98 miles plus hinnad 6,3 sendi võrra. Diisli hind langes seejuures 5,3 senti. 

Vilniuses langes nädalavõrdluses bensiini 95 miles hind 7 senti, 98-oktaanise bensiini hind 10 senti ning diisli hind 6 senti. 

Jätkuvalt müüakse Balti riikide kõige kallimat kütust Tallinnas. Nimelt oli Eesti pealinnas reedese hommikuse seisuga 95-oktaanise bensiini hind 1,344 eurot liitri kohta, mis on Riia ja Vilniuse hindadest kallim vastavalt 5,5 ja 22 senti.

98 miles plus bensiini müüdi Talinnas 1,394 euroga, mis ületab Riias müüdava kütuse hinda 5 sendi võrra, Vilniuses oli 98-oktaanise bensiini hind Tallinna omast aga 14,9 senti odavam.

Diisli hind oli Eesti pealinnas 1,384 eurot ehk 10,5 senti kallim kui Riias ning 26 senti kallim kui Vilniuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles