Kärped Nordicas jätkuvad: kinni läheb veel mitu suveliini (5)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica
Nordica Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eelmisel reedel kolme põhiliini sulgemisest teatanud Nordica jätkab halbade uudiste lainel ka sel nädalal: tuleva aasta suvehooajal kaob Tallinnast veel mitu otselendu. Kui riik ei näe muretsemiseks põhjust, siis turismifirmad on vägagi pahased.  

Selle asemel, et ebameeldivad uudised korraga välja käia, on Nordica valinud tilgutamise tee. Eelmisel nädalal kirjutas Postimees, kuidas lennufirma kaotab järgmise aasta jaanuaris otseliinid Oslosse, Peterburi ja Amsterdami.

Sel nädalal tehti teatavaks Nordica suvine lennuplaan, mis pole turismifirmade ja Eesti reisijate jaoks kuigi rõõmustav: kui sel suvel lendas Nordica 21 sihtkohta, siis 2019. aasta suvel tuleb leppida vaid 13 otseliiniga. Välja pudenesid suvised otselennud Berliini, Hamburgi, Rijekasse ja Göteborgi. Põhiliinidest on nüüdseks kadunud ka München.   

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles