Leedo laevakompanii saatus selgub järgmisel nädalal

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo oma eelmise suure ettevõtmise, Saksamaal Brunsbütteli ja Cuxhaveni vahel tegutseva laevaliini avamisel.
Vjatšeslav Leedo oma eelmise suure ettevõtmise, Saksamaal Brunsbütteli ja Cuxhaveni vahel tegutseva laevaliini avamisel. Foto: Tairo Lutter

Pärnu maakohtu Saaremaa kohtumaja otsustab Vjatšeslav Leedole kuuluva Saaremaa Laevakompanii pankroti välja kuulutamise järgmisel nädalal.

Kohus teeb määruse Saaremaa Laevakompanii pankroti väljakuulutamise kohta 19. novembril, kirjutab ERRi uudisteportaal

Juhul, kui kohus rahuldab Saaremaa Laevakompanii kohta tehtud pankrotiavalduse, siis saab ettevõtte pankrotihalduriks Veli Kraavi.

Ettevõtte pankrotti taotles samuti Leedole kuuluv Holostovi Kinnisvarahaldus, mis nõudis kompaniilt 18 miljoni maksmist.

Leedo on varem põhjeldanud pankrotiavaldust sellega, et lõpetada igasugused spekulatsioonid valede otsuste ja võlgnevuste ümber ning minna uute ettevõtmistega edasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles