Sildam: tselluloositehasega hakkas viltu vedama juba alguses (4)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline oleks pidanud hakkama välja nägema Emajõe äärde kavandatud tselluloositehas.
Selline oleks pidanud hakkama välja nägema Emajõe äärde kavandatud tselluloositehas. Foto: Est-for Invest/biorefinery.ee

ERR-i poliitikaekspert Toomas Sildam märkis, et puidurafineerimistehase rajamise teema hakkas viltu vedama juba kohe alguses, kui ettevõtjad jäid uskuma valitsuse toesse.

Valitsuskabinet otsustas neljapäeval lõpetada puidurafineerimistehase kavandamiseks algatatud riigi eriplaneeringu ülekaaluka avaliku huvi tõttu. Puidurafineerimistehase rajamist plaaninud Est-For Invest teatas seepeale, et lõpetab oma arendusprojekti, jäädes ootama teadus- ja faktipõhist valitsemiskultuuri, kirjutab ERR.

«Ma arvan, et kõige karmima ja kõige täpsema kriitika tegid puidutehase loomisega seotud ettevõtjad, kui nad teatasid, et külmutavad oma projekti, ja ütlesid, et nad jäävad ootama teadus- ja faktipõhist valitsemiskultuuri. Nii pole isegi vist Andrus Ansip, Jüri Ratase üks suuremaid kriitikuid, öelnud,» kommenteeris Sildam «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus.

Loe edasi ERR uudistest.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles