Nordica tõmbab Tallinnast lende kokku (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel möödunud aastal kasvas ambitsioonika Nordica lennukipark peaaegu kolm korda – kuuelt lennukilt 18-le –, siis sel ja järgmisel aastal ei ole kasvu oodata. Selle asemel tahetakse panustada kvaliteedile. 
Kui veel möödunud aastal kasvas ambitsioonika Nordica lennukipark peaaegu kolm korda – kuuelt lennukilt 18-le –, siis sel ja järgmisel aastal ei ole kasvu oodata. Selle asemel tahetakse panustada kvaliteedile. Foto: Postimees

Kui seni on Nordica aina uusi liine avanud ja lennukeid soetanud, siis eile otsustas juhtkond pidurit tõmmata: kinni pannakse kolm Tallinnast väljuvat regulaarliini ja kahjumliku koduturu asemel kiigatakse rohkem välisturgudele.

Iseenesest pole midagi üllatavat, kui lennufirma tõmbab pärast suvist suuremat lennuhooaega talveks veidi tagasi, mõtleb liinid uuesti läbi ja ka vähendab neid. Seda teevad lennufirmad igal sügisel. Nüüd läks aga Nordica põhiliinide kallale, mida pole sellises mahus varem ette tulnud.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles