Maaeluminister tunnustas talunik Jaak Läänemetsa kuldse teenetemärgiga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuetoa talu peremees Jaak Läänemets.
Uuetoa talu peremees Jaak Läänemets. Foto: Marko Saarm / Sakala

Maaeluminister Tarmo Tamm andis reedel, 2. novembril maaeluministeeriumi 100. aastapäevale pühendatud üritusel põllumajanduse ja maaelu edendajatele üle 62 hõbedast ja 12 kuldset ministeeriumi teenetemärki.

Kuldse märgi pälvis teiste seas läänevirulane Jaak Läänemets – teraviljakasvataja, põllumajandussektori tippjuht ning aktiivne maaelu ja ühistegevuse edendaja.

Maaeluministeeriumi kuldne teenetemärk antakse silmapaistvate teenete eest põllumajanduse, toidutööstuse, maaelu või maaettevõtluse edendamisel. Hõbedane teenetemärk antakse eduka tegutsemise eest põllumajanduse, toidutööstuse, maaelu või maaettevõtluse edendamisel.

Hõbedase teenetemärgi pälvisid teiste seas AS-i Vireen pikaajalised töötajad Peeter Kaunis ja Raimo Kuusemäe ning veterinaar- ja toiduameti Lääne-Virumaa keskuse peaspetsialist loomatervishoiu ja loomakaitse alal Kaja Vainula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles