Rae vald müüb suures mahus maad

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm maatükki, kogupindalaga 27,18 ha, asuvad Tallinn-Tartu maantee ja Tallinna ringtee ääres.
Kolm maatükki, kogupindalaga 27,18 ha, asuvad Tallinn-Tartu maantee ja Tallinna ringtee ääres. Foto: Rae vald

Rae vald pani müüki suures mahus maid ja seda ettevõtjate jaoks väga magusas asukohas.

Rae vald avaldas oma kodulehel ja kinnisvaraportaalis kolm kuulutust maade müügi enampakkumise kohta, alghinna kogumaksumusega ligi 3,7 miljonit eurot. Kõik kolm maatükki, kogupindalaga 27,18 ha asuvad Tallinna-Tartu maantee ja Tallinna ringtee ääres.

Pealinna suunduva magistraali äärne asukoht tagab hea juurdepääsu ning pakub võimalusi logistilise  ühenduse loomiseks nii maantee-, vee- kui ka lennutranspordi kasutamiseks. Tehnoparkide lähedus loob eeldused pikaajaliseks koostööks ja tagab piirkonna kiire  arengu edaspidiseks. Meediast varem läbi käinud spekulatsioonide kohaselt võiks asukoht sobida ka Eestis laienemist plaaniva IKEA kontserni esimese poe jaoks.

Vallavanem Mart Võrklaeva sõnul on erinevad ettevõtted nende maatükkide osas vallas ka juba jutul käinud, kuid vald saab maid müüa vaid avaliku enampakkumise korras. «Täna tegutseb meil selles piirkonnas juba palju mainekaid ettevõtteid nagu Omniva, Smarten Logistics ja Baltic Agro kellega meil on ka edukas koostöö ning kindlasti oleks meil hea meel näha seda nimistut täienemas järgmise suurtegijaga, olgu see siis mõni juba Eestis tegutsev või alles turule sisenev kaubamärk,» lisas Võrklaev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles