Elion: telekanalitega tuleb alustada dialoogi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

Elioni digiTV programmijuht Marko Levo leiab, et kuna Kanal 2 ja TV3 soovivad kaabeloperaatoritelt oma programmi edastamise eest tasu saada, tuleb alustada nendega dialoogi.

«Hetkel Eestis vabalevi kommertskanalite taasedastuse eest operaatoritelt tasu ei küsita. Varem vabalevis olnud kommertskanalid TV6 ja Kanal11 muutusid kaabeloperaatoritele tasuliseks vabalevist väljudes.

ERLi (Eesti Ringhäälingute Liidu – toim) avalikuks tulnud pöördumisest loeme välja, et vabalevi telekanalid soovivad seda praktikat muuta,» ütles Levo.

«Meie näeme siin avatud dialoogi algust. Elion teeb kõik selleks, et populaarsemate telekanalite valik meie klientide jaoks säiliks.

Dialoog erinevate telekanalite esindajatega on pikaajaline protsess, mille tulemusi me ei oska praegu ette prognoosida. Kui me jõuame läbirääkimiste käigus mõistlikule kokkuleppele, siis ei pruugi tarbija jaoks hinnad tõusta,» hindas Levo.

Tema kinnitusel on Elionil vabalevi kommertskanalitega (TV3, Kanal2) pikaajalise positiivse koostöö kogemus.

«Koos oleme toonud turule mitmeid uuenduslikke lisateenuseid, näiteks kordusTV. Tasu traditsioonilise telekanali taasedastuse eest on vaid üks teema läbirääkimiste laual.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles