Eesti endise kasiinohiiglase pikaaegne juht kaotas töö

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Jääger, keskel.
Madis Jääger, keskel. Foto: TOOMAS TATAR / PM/SCANPIX BALTICS

Olympic Entertainment Groupi (OEG) nõukogu otsustas nimetada ettevõtte tegevjuhiks senise nõukogu liikme Corey Plummeri, kes asendab seitse aastat kasiinofirmat juhtinud Madis Jäägerit.

«Plummeril on rahvusvahelises hasartmängusektoris enam kui 20 aastat kogemusi, mille jooksul on ta olnud hasartmängude korraldamise sektorile keskendunud sõltumatu nõustamisettevõtte North Sea Gaming asutaja ja juht ning tippjuht ettevõtetes Holland Casino, Caesars Entertainment Group, Rush Street Gaming ja Aristocrat Technologies,» teatas Olympic börsile.

Täiendavalt on nõukogu määranud OEG juhatusse, tehnoloogiajuhi ametikohale Omer Efraimi, kellel on tarkvaraarenduse valdkonnas enam kui 15 aastat kogemusi, millest suure osa on ta tegelenud hasartmängutehnoloogiaga.

Efraimi eelmiste ametite seas on muuhulgas tehnoloogiajuhi ametikoht võrgumänge ja -teenuseid pakkuvas ettevõttes Skywind Group ning otseülekantavate kasiinomängude osakonna juhtimine Playtechis, ühes maailma suurimas võrgumängude tarkvara tootvas ettevõttes.

Ümberkorralduste tagajärjel laienevad juhatuse liikme ja tootmisjuhi Meelis Pielbergi tööülesanded hõlmamaks ka otsest järelevalvet OEG riikide tegevuste ja ettevõtluse arendamise üle.

Kõik kolm juhatuse liiget asuvad oma ülesandeid täitma OEG peakontoris Tallinnas.

Endine OEG tegevjuht ja juhatuse liige Madis Jääger lahkub ümberkorralduste tagajärjel oma ametikohalt ning jätkab OEG vanemnõunikuna. 

«Soovin tänada Madist OEG pühendunud juhtimise eest viimase seitsme aasta jooksul ja loodan, et OEG saab jätkuvalt kasu Madise suurepärastest teadmisest vanemnõuniku rollis. Ajal, mil Olympic on liikumas järgmise arenguetapi suunas on mul hea meel tervitada Coreyt ja Omeri OEG juhtkonda, koos Meelisega ettevõtte ambitsioonikat kasvustrateegiat juhtima,» ütles OEG nõukogu esimees Stephen Peel börsiteate vahendusel.

Olympic Entertainment Groupi (OEG) omanik Odyssey Europe viis oktoobris lõpule väikeaktsionäride squueze-out’i ehk kõik Olympicu aktsiad kuuluvad Odysseyle.

Mõni päev hiljem esitas OEG börsil taotleuse väikeaktsionäride aktsiate ülekandmiseks Odyssey Europe'ile 1,4-eurose hüvitise eest aktsia kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles