E-Selver avas uue ajastu komplekteerimiskeskuse

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Selver

Selver avas Tallinnas Baltimaade suurima toidu- ja esmatarbekaupade komplekteerimiskeskuse, kus pannakse klientidele koju või kontorisse viimiseks kokku Selveri e-poest tellitud ostud. 

E-kauplused saavad ka jaekaubanduses üha enam tuult tiibadesse. 

«Kui tellimus on e-Selveris esitatud hiljemalt kella 16-ks, toob e-Selveri kuller alates 1. novembrist kauba kliendini  veel samal päeval,» sõnas Selveri kommunikatsioonispetsialist Rivo Veski.

«Tänu e-Selveri komplekteerimiskeskuse efektiivsusele saame pakkuda klientidele varasemast kiiremat ja paremat teenust, suurendada teenindusmahtu ja peagi laiendada ka teeninduspiirkonda.»

Komplekteerimiskeskusega oleme loonud kõik eeldused, et järgmise aasta lõpuks ületaks Selveri e-kaubanduse käive 12 miljoni euro piiri,» rääkis ASi Selver juhatuse liige Kristi Lomp, kelle sõnul on e-kaubanduses võitja see, kes suudab kauba kõige kiiremini ja kliendile sobivamal viisil kohale toimetada.

«Esitades tellimuse e-Selveris kella neljaks, viib kuller ostu juba samal päeval otse kliendile koju kätte. Kes soovivad kauba kättesaamisel suuremat ajalist vabadust, võivad kauba tellida üheksasse Tallinna Selveri infoletti, personaalsesse Cleverpodi toidukappi või peatselt avatavasse Selvekappi,» ütles Selveri e-kaubandusjuht Gunnar Obolenski.

E-Selveri pakutavas valikus on praegu ligi 16 000  artiklit toidu-, esmatarbe- ja  kontorikaupa.

Varem komplekeeriti e-Selveri tellimused Järve Selveri müügisaalis, ent nüüd pannakse e-Selveri tellimused kokku selleks ehitatud ligi 2000-ruutmeetrises komplekteerimiskeskuses.

«Kompaktsus ja enimmüüdavate toodete koondamine komplekteerimiskeskusesse võimaldavad e-Selveri tellimusi täita senisest efektiivsemalt ja kiiremini,» märkis Rivo Veski. 

E-Selveri ühe kuu käive on miljon eurot, mis on võrreldav hüpermarketi käibega. Komplekteerimiskeskus annab tööd üle 50 inimesele. Tellimusi viivad iga päev kohale 14 spetsiaalselt toiduveoks kohandatud kaubikut.

Selveri e-toidupoe klientideks on Veski sõnul lisaks eratarbijale ka ärikliendid, kes saavad vajaliku kauba kontorisse tellida. E-Selveri kolme tegutsemisaasta jooksul on e-poodi kasutanud 50 000 Partnerkaardi klienti.

E-Selver on Eesti e-toidupoodide turuliider, teenindades Eesti suurimat teeninduspiirkonda ja klientide hulka. E-Selveri kullerteenust saab tellida Tallinnas ja Pärnus ning osaliselt Harjumaal, Raplamaal ja Pärnumaal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles