Pahandusega linnatranspordi juhiametist lahkunud Enno Tamm maandus uue linnaasutuse palgal

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enno Tamm.
Enno Tamm. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES /

Suvel Tallinna Linnatranspordi Aktsiaseltsi juhatuse esimehe kohalt lahkunud Enno Tamm asus aktsiaseltsi Tallinna Tööstuspargid etteotsa. Ta on juba viimased poolteist kuud töötanud seal arendusdirektorina.

Keskkriminaalpolitsei pidas 3. aprillil kinni Tallinna Linnatranspordi Aktsiaseltsi (TLT) neli juhtivtöötajat, kellest kolme esitati kahtlustus riigihangete nõuete rikkumises ning eelise andmises ja ühte altkäemaksu võtmises.

Toonane TLT juht Enno Tamm andis seepeale sisse tagasiastumispalve. Ametist lahkus ta juulis. Täna selgus, et Tamm on viimased poolteist kuud töötanud Tallinna Tööstuspargid ASi arendusdirektorina. 

Tamm ütles, et ettepaneku TTP arendusdirektori kohale asumiseks tegi talle Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu.

Teisipäeva hommikul vihjas Postimehe lugeja, et TLT juhikohalt ise lahkunud Tamm on taas karjääriredelil kõige ülemisele pulgale roninud. Juhtivale kohale asumist kinnitas ka Tamm ise. «Jah, ma juhin aktsiaseltsi Tallinna Tööstuspargid,» ütles Tamm.

Tamm oli uut töökohta kommenteerides ootamatult tõrges. «On jah uus amet, aga ma ei viitsi seda kommenteerida,» ütles Tamm emotsionaalselt.

Tema kuupalk on 3800 eurot bruto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles