AirBaltic käivitas kaks uut otselendu Tallinnast

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbaltic.
Airbaltic. Foto: Ints Kalnins / Reuters

Pühapäeval, 28. oktoobril käivitas airBaltic kaks uut otselendu Tallinnast: Oslosse ja Stockholmi. Lennufirma laienemisega Eestisse toodi Tallinna lennujaama baseeruma veel üks täiendav lennuk, teatas ettevõte.

«2019. aastaks pakume Tallinnast juba 12 otselendu, suurendades veelgi oma kohalolekut Eestis ning pakkudes paremat lennuühendust Eesti reisijate jaoks,» rääkis airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

«Tulevikus plaanime suurendada otselendude hulka kõigist kolmest Balti riigist. Meie suuremaks eesmärgiks on ühendada Tallinn, Riia ja Vilnius maailma kõikide peamiste sihtkohtadega ainult ühe vahepeatuse kaudu,» lisas Martin Gauss.

Tallinnast Stockholmi hakkab airBaltic lendama 12 korda nädalas, lennu pikkuseks kujuneb üks tund ja viis minutit. Ühe suuna pileti hind koos kõikide tasude ja maksudega algab 22 eurost. Lennud Oslosse hakkavad toimuma kaks korda nädalas  ning lend kestab 1 tund 45 minutit. Ühe suuna pileti hind koos tasude ja maksudega algab alates 29 eurost.

Lisaks uutele lendudele jätkab airBaltic Tallinnast otselende Londonisse, Amsterdami, Berliini, Pariisi, Viini ja Vilniusesse, nii nagu ka mugavaid ühenduslende läbi Riia. 2018. aasta üheksa kuuga on airBaltic transportinud üle 330 000 reisija Eestist ja Eestisse. Võrreldes sama perioodiga eelmisel aastal moodustas lennufirma kasv Eestis 12 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles