Video ja fotod: Messenger saab kohe suure uuenduse

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Maailma kasutatavaim suhtlemisäpp Facebook Messenger teatas äsja, et lähinädalatel tuleb välja programmi kapitaalselt uuendatud versioon.

Lühidalt kokku võttes väheneb oluliselt rohkelt segadust pakkuvate alajaotuste arv ning rakendus muutub tervikuna lihtsamini kasutatavaks.

Messengeri asepresident Stan Chudnovsky kirjeldab Messenger 4 kui rakenduse uut ja lihtsustatud versiooni. Üla- ja alamenüüs olevate vahekaartide arv väheneb koguni kaheksalt kolmele. Seda vaatamata asjaolule, et Messenger pole enam ammu lihtsalt sõnumivahetusprogramm, vaid sellesse on integreeritud ka mängud, reklaam-bot’id, videokõned, fotode saatmine ja kasutajate lühilood.

Kõik vestlused – nii tavalised kui grupivestlused – on tulevikus koondatud ühele vahelehele. Teine TAB kannab nime «Sõbrad» ja seal on näha hetkel live'is olevad inimesed, nende lühilood ja lisatud on ka võimalus leida uusi sõpru. Bot’id ja mängud on koondatud kolmandale vahelehele nimega «Avasta».

Foto: Facebook

Lisaks on nüüd veelgi enam võimalusi vestluste kujundamiseks eri värvilähendustega.

Foto: Facebook

Lisaks on Messengeril töös rakenduse tumeda väljanägemisega versioon. Paraku pole jätkuvalt sõnagi uuendusest, mis võimaldaks juba saadetud sõnumeid kustutada – nii, nagu see käib Skype’is ja kõigis teistes konkureerivates lahendustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles