Admiral Markets hakkas Fundwise’i investoriks

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panga poolt finantsinspektsioonile teabe esitamata jätmise eest määratava rahatrahvi ülemmäär tõuseb 32 000 eurolt 5 miljoni euroni.
Panga poolt finantsinspektsioonile teabe esitamata jätmise eest määratava rahatrahvi ülemmäär tõuseb 32 000 eurolt 5 miljoni euroni. Foto: VWPics/VWPics/Sipa USA/Scanpix

Finantsteenuste ettevõte Admiral Markets AS ja osaluspõhine ühisrahastusplatvorm Fundwise alustasid koostööd ühisinvesteerimise edendamiseks Eestis. Ühtlasi sai Admiral Markets AS Fundwise’i kaasinvestoriks.

«Fundwise’i kaudu ellu viidud edukad projektid on tõestanud, et ühisinvesteerimise järele on nõudlus nii kasvuettevõtete kui ka investorite seas. Admiral Markets näeb valdkonnas häid arenguvõimalusi ning seetõttu otsustasime sõlmida Fundwise’iga koostööleppe,» ütles Admiral Markets AS-i juhatuse esimees Sergei Bogatenkov pressiteates. Ettevõte investeeris Fundwise’i 100 000 eurot.

Fundwise’i juhatuse esimees Henri Laupmaa märkis, et näeb koostöös Admiral Marketsiga väga head potentsiaali. «Oleme alustanud ühist analüüsi, kuidas muuta ühisinvesteerimine veelgi atraktiivsemaks ning kaasata ettevõtetesse rohkem investoreid nii Eestist kui ka mujalt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles