Kommiärimees: appi, lehmakommi kaaperdatakse! (8)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Urmas Velleste lubab Lehmakese kaubamärgi kaaperdajatele pikka kohtuteed.
Ettevõtja Urmas Velleste lubab Lehmakese kaubamärgi kaaperdajatele pikka kohtuteed. Foto: Mihkel Maripuu

Kurikuulus lehmakommiärimees Urmas Velleste süüdistab konkurenti Lehmakese kaaperdamises ja võltsimises, vastaspool nimetab seda paadunud kelmi järjekordseks hulluseks.

Skandaalne ärimees Urmas Velleste on meeleheitel. Kui varem on ta süüdistanud oma elukaaslast kunagise Rakvere leivakombinaadi Lehmakese kommi retsepti varguses, siis nüüd süüdistab ta konkurenti kaubamärgi kaaperdamise katses ning vana tuttavat lehmakommi võltsimises. «22 aastat pole keegi tulnud seda kaaperdama, nüüd on aga meie lehmakommile turg taha tekkinud ja see on atraktiivne toode,» rääkis ta.

Vastastikku pillutakse ähvardusi, teine pool nimetab kelmuse, omastamise ja perevägivalla eest vanglakaristust kandnud Vellestet esikelmiks, kes on võlgu poolele maailmale ja kellest nad midagi kuulda ei taha. Velleste jälle kuulutab väidetavatele kaaperdajatele sõja: «Neil tuleb Lehmakese eest suurem võitlus kui [direktor Vadim] Polištšukil keskturu pärast!» Kuid kõigest järgemööda.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles