Seppikute firma Hexanor tüüris pankrotti

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Deniss Borodits ja vandeadvokaat Siim Seppik tulid õhtul enne päikeseloojangut Pirita jõkke ujuma. Pilt on tehtud 2013. aasta kevadel.
Riigikogu liige Deniss Borodits ja vandeadvokaat Siim Seppik tulid õhtul enne päikeseloojangut Pirita jõkke ujuma. Pilt on tehtud 2013. aasta kevadel. Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI / PM/SCANPIX BALTICS

Harju maakohus kuulutas välja kunagise tipp-poliitiku Ain Seppiku poegade Siimu ja Sulevi ettevõtte Hexanor OÜ pankroti.

Maakohus nimetas pankrotihalduriks Martin Krupi ning võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks määrati novembri keskpaik. Hexanori tuntuim tehing on Tallinnas aadressil Pärnu mnt 67a asuva nö Ajakirjandusmaja ost ja hilisem müük, kirjutab Äripäev

Hexanor ostis 2006. aastal Ajakirjandusmaja ligi 120 miljoni krooniga. Toona kuulus Hexanorist pool Siim ja Sulev Seppiku firmale Multivara ning teine pool Kristian Kessneri OÜ-le Vexiro. Müüjaks oli Andres Saamele kuuluv AS Toompeamaja. Hansapanga asutajana tuntuks saanud Saame oli Ajakirjandusmaja omanik 1999. aastast.

Mis Hexanoriga juhtus loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles