Tippametnik: investeerige julgelt, sõda ei tule!

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Prikk
Kristjan Prikk Foto: Raul Mee / Mollusk Media

Kaitseministeeriumi kantsler Kristjan Prikk kinnitas, et Eestisse tasub investeerida, kuna Eesti ei kao kuhugi ja sõda ei tule, kuigi välismeediast võib selline mulje aeg-ajalt jääda.

«Balti riigid pole kunagi olnud turvalisemad, sest oleme teinud tarku otsuseid. Võin teile kinnitada, et sõjalise konflikti oht on äärmiselt madal,» kinnitas julgeolekuekspert, lisades, et Eesti tugevus, aga ka nõrkus on suur digitaliseeritus, mis muudab küberrünnakud ahvatlevaks, vahendab Äripäev.

Eesti julgeolekut garanteerib Prikki sõnul endiselt vaid üks asi – kuulumine NATOsse. Liitlaste vägesid on kõiki kolme Balti riiki viimastel aastatel tublisti lisandunud, mille kõrval teeme ka ise investeeringuid.

Prikk võttis sõna ka USA president Donald Trumpi kohta, öeldes, et kuni tema jaoks on Euroopa ja USA samas paadis olemine võit, ei ähvarda meid oht.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles