Salvest saab uue juhi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvesti tehasepood.
Salvesti tehasepood. Foto: Margus Ansu

2013. aasta augustist alates Salvestit juhtinud Lauri Betlem lahkub 15. oktoobril ettevõtte juhatuse liikme ja ettevõtte tegevjuhi ametist ning annab ameti üle seni Salvesti müügi- ja turundusjuhina töötanud Triin Kõrgmaale.

Kõrgmaa alustas oma teekonda Eesti toiduainetööstuses 2008. aastal Valio Eesti turundus- ja tootearendusosakonnas, kust suundus 2012. aastal HKScan Estoniasse. Pärast neli aastat kestnud tööd Talleggi Baltikumi brändijuhi ja valmistoitude Baltikumi kategooriajuhina liitus ta 2016. aasta lõpus Salvesti meeskonnaga, teatas ettevõte.

«Minu eesmärk on keskenduda lähiaastatel ekspordi laiendamisele, tootmise efektiivsuse tõstmisele läbi IT protsesside nüüdisajastamise ning uute kõrge lisandväärtusega toodete turule toomisele,» ütles Kõrgmaa pressiteates.

Lauri Betlem jääb Salvestiga endiselt seotuks, jätkates Salvesti nõukogu liikmena. «Viie aastaga oleme käibe kahekordistanud ning ettevõte on majanduslikult tugevatel jalgadel. See on hea positsioon, kust ettevõtet efektiivsemaks ja rahvusvaheliselt tugevamaks arendada.» sõnas Betlem.

«Annan Salvesti juhitooli rahuliku südamega üle Triinule, sest tean, et ta suudab juhtida Salvestit uute väljakutsete kursil ning hoida jätkuvalt fookuses seda, mis Salvestis läbi aastate kõige tähtsamaks on peetud – kvaliteetne Eesti toit ja pühendunud meeskond,» lisas Betlem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles