Elon Musk vigurdab jälle, tahab hakata müüma Tesla brändiga tequilat

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Elon Musk on otsustanud nähtavasti oma selle aasta aprilli nalja tõelisuseks muuta ja hakata pruulima Tesla brändiga tequilat nimega Teslaquila.

Elon Musk teatas selle aasta esimesel aprillil Twitteris, et Tesla on pankrotis ja ta leiti kuivanud pisaratega magamast ühe Model 3 naljalt, ümbritsetuna tühjadest «Teslaquila» pudelitest. Mõned päevad hiljem postitas ta Instagrammi ka pildi ühest taolise sildiga pudelist, mida enamus tema fännidest pidasid toona päris heaks ideeks.

Reedel avastas USA väljaanne CNBC juhuslikult, et Tesla on esmaspäeval ametlikult registreerinud Teslaquila kaubamärgi. Kui Musk nägi CNBC samateemalist lugu, säutsus ta Twitteris: «varsti tuleb» ja postitas juurde ka pildi.

Tasuks siiski ära märkida, et kaubamärgi registreerime ei tähenda veel seda, et nad hakkavad sellist toodet reaalselt valmistama. Pigem märgib see kavatsust või soovi, mis võib, aga võib ka mitte reaalsuseks saada.

Igal juhul tundub, et kohtuväline kokkulepe USA börsi- ja väärtpaberikomisjoniga on viinud Muski oma vanade tempude juurde tagasi. Kokkuleppe korras peab ta astuma tagasi Tesla nõukogu esimehe kohalt, kuid jätkab siiski elektriautode tootja tegevjuhina. Vahepeal on jõunud ta Twitteris isegi komisjoni solvata.

Musk on andnud ka varem oma ettevõtete propageerimiseks välja mitmesuguseid «fännikaupu.» Alles suvel müüs ta piiratud koguses 1500 dollarit maksvaid Tesla surfilaudu ja enne seda teenis ta peaaegu 10 miljonit dollarit müües The Boring Company leegiheitjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles