Swedbanki juht Birgitte Bonnesen kohtus Ratasega (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Tairo Lutter

Swedbank grupi juht Birgitte Bonnesen, Swedbanki Eesti juhatuse esimees Robert Kitt ja Luminori tegevjuht Erkki Raasuke kohtusid neljapäeval peaminister Jüri Ratasega, et Danske panga skandaali valguses selle mõjudest rääkida.

Peaministri büroo juhataja Urmas Seaver rääkis ERRile, et peaminister arutas Swedbanki ja Luminori juhtidega olukorda Eesti pangandusturul, samuti tunnustasid osapooled Eesti institutsioonide viimaste aastate tulemuslikku tööd rahapesu tõkestamisel.

«Peaminister Jüri Ratas on korduvalt rõhutanud, et see on meie selge prioriteet - Eesti on pööranud rahapesu tõkestavate meetmete tugevdamisele tõsist tähelepanu ja reegleid karmistanud,» rääkis Seaver. 

Erkki Raasukest ei õnnestunud ERRil kommentaariks tabada, Robert Kitt aga keeldus küsimustele seoses sellega, mis kohtumisel jutuks oli, vastamast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles