Edunäljas investor: esimese ostu tegin sünnipäevarahaga

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randy Padar hakkas varakult investeerima.
Randy Padar hakkas varakult investeerima. Foto: SCANPIX

20aastane endine profijalgpallur ning EBSi investeerimisklubi looja ja president Randy Padar rääkis, et on alati olnud edunäljas – ta investeeris esimest korda 16aastaselt, kui pani aastatega kogutud sünnipäevaraha Tallinna börsile.

Äripäeva raadiosaates külas käinud Padar ütles, et on proovinud palju valdkondi, sealhulgas aktsiaid, võlakirju, laene ja üürikinnisvara. „Samuti nimetaks ära valuutaturu,“ ütles ta. „Alati ju tahaks rohkem investeerida, alati tahaks rohkem kapitali, aga tuleb ikkagi mõistus selgena hoida.“

”Enesesse investeerimisega alustasin tegelikult üldse 13aastaselt, investeerimismaailmas 16aastaselt,” rääkis Padar ja lisas, et mingil ajal sai ta jalgpallis profilepingu ja ajapikku suutis ka kõik sünnipäevarahad kõrvale panna, mis läksidki esimese investeeringu alla. "Esimesed aktsiad olid Tallinki aktsiad. Ostsin ligi 500 euro eest," ütles Padar.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles