Firma skeemitab võlaga, et võita hankeid (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitoit. Illustreeriv foto.
Koolitoit. Illustreeriv foto. Foto: Meelis Meilbaum

Paisuv võlg riigi ees ei takista ettevõtteid osalemast riigihangetes ja neid ka võitmast. Piisab, kui võlg on hanke ajal ajatatud, kirjutab Äripäev.

Tallinna Südamekese ja Kiisupere lasteaedade toitlustushanked on viimasel aastal võitnud ettevõte KLP Toit OÜ. Tegemist on juba seitse aastat tegutsenud toitlustusettevõttega, kes on võitnud mitmeid riigihankeid, millest enamik kas lasteaedade või koolide toitlustamiseks. Siiski vaevleb ettevõte viimasel aastal maksuvõla küüsis.

Mullu novembris toimunud hanke ajal oli KLP Toit OÜ-l maksuvõlg riigi ees üle 280 000 euro, tänavu juunis toimunud hanke ajal aga juba üle 320 000 euro. „KLP on väike ettevõte ja oma koha siin päikese all võitleme välja ainult hea töö ja puhta maniskiga,“ teatab KLP Toit OÜ juht Jüri Peetson, kui ajakirjanik pärib firma tegevuse kohta.

Loe skeemist pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles