Südikas Tartu naine loobus töökohast ja asutas oma firma

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha. Foto on illustratiivne.
Raha. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Rita Rehand asutas Tartus oma mööblipoe pärast seda, kui loobus vabatahtlikult senisest töökohast ehk mööblikaupluse juhataja ametist vanema kolleegi kasuks, kirjutas Äripäev.

Rehandi sõnul unistas ta oma ettevõtte loomisest juba õige noorena. "Ettevõte annab sõltumatuse, vabaduse ja võimaluse olla enda aja peremees," toob ta välja ettevõtja eelised. Rehand oli jõudnud töötada Viigardi OÜ Tartu mööblikaupluse juhatajana aasta aega, kui ettevõtte omanikud otsustasid Teguri mööblikeskuses asuva kaupluse müügipinda poole võrra vähendada ning ühe töökoha koondada. "Loobusin oma töökohast, et mu vanem kolleeg tööd ei kaotaks," põhjendab Rehand oma tollast otsust.

Möödus neli kuud ja Teguri mööblikeskus pakkus Rehandile võimalust hakata vabanenud pinnal ise mööbliga kauplema. Rehand võttis väljakutse vastu, otsis tarnijad ja avas 2003. aasta augustis Linea mööblikaupluse. Neli ja pool aastat hiljem kolis OÜ Linea Sisustus juht ja omanik Rehand oma mööblipoe sealsamas mööblikeskuses suuremale pinnale, kus tegutsetakse praeguseni.

Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles