Leedo valdusfirma taotleb Saaremaa Laevakompanii pankrotti (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo.
Vjatšeslav Leedo. Foto: Tairo Lutter

Vjatšeslav Leedo valdusfirma taotleb Saaremaa Laevakompanii pankroti väljakuulutamist, kirjutab Saarte Hääl.

Ettevõtja Vjatšeslav Leedo valdusfirma Holostovi Kinnisvarahaldus esitas kohtusse taotluse Saaremaa Laevakompanii pankroti väljakuulutamiseks.

Saaremaa Laevakompanii tegevjuht Tõnis Rihvk ütles, et ettevõtte seis on võlausaldajate nõuete rahuldamiseks piisavalt hea. «Ettevõtte seis on usaldusväärne isegi maksuametile, kelle nõue on ajatatud ja tasumine toimub graafikukohaselt,» sõnas Rihvk.

Ta tõdes, et kunagiste partnerite algatatud protsessid kahjustavad SLK tegevust ja majanduslikku olukorda. «Pankrotiprotsess peaks tooma sellesse vaidlusse selguse, võib-olla praegu keegi loodab kuidagi rohkem välja meelitada, kui selleks alust oleks,» sõnas Rihvk.

Mõlema ettevõtte omanik Vjatšeslav Leedo selgitas, et avaldus esitati, et lõpetada igasugused spekulatsioonid valede otsuste ja võlgnevuste ümber ning minna uute ettevõtmistega edasi. Ta kinnitas samuti, et laevakompaniil on piisavalt raha, et võlausaldajate nõudeid rahuldada.

Kuressaare kohtumajas tuleb pankrotiavaldus arutusele tuleval reedel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles