Rikaste TOPist kolinal välja kukkunud ärimees ronis tagasi tippu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Indrek Rahumaa.
Ärimees Indrek Rahumaa. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Pärast aastaid kestnud pausi on 2007. aastal julgete investeerimisvallutuste eest Äripäeva aasta ärimeheks valitud Indrek Rahumaa tagasi Rikaste TOPis – täna avaldatud edetabelis oli ta 18,8 miljoni euroga 183. kohal.

Rahumaa tegelik ettevõtlusvara suurus on ilmselt palju suurem, vähemalt vihjab sellele tema kommentaar: «See tabel peegeldab ehk teatud määral kodumaist seisu, minu ettevõtmised on täna väljaspool Eestit,» ütles ta Äripäeva värske hinnangu kohta.

Viimasel paaril aastal on Indrek Rahumaa teinud mitu silmapaistvat investeeringut, näiteks juunis ostis talle kuuluv endine Lauma, uue nimega European Lingerie Group (ELG) Prantsuse juhtiva luksuspesu online-müüja Dessus-Dessous. Rahumaa tahab gruppi veel laiendada – kasvatada seda nii geograafiliselt kui ka täiendada tooteportfelli.

Viimase majanduskriisi ajal uppus Rahumaa võlgadesse, mis kerkisid sadadesse miljonitesse eurodesse, kui nüüd üritab ta Eesti äritippu tagasi tõusta. 

Rahumaa tegemistest loe pikalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles