Suurettevõtja ehitab Pärnu maanteele ärikeskuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silikaat Grupi omanik Vello Kunman.
Silikaat Grupi omanik Vello Kunman. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Vello Kunmani Silikaat Grupp AS ehitab Pärnu maanteele 12 000-ruutmeetrise büroo- ja ärikeskuse, mille ankurrentnikuks saab Ehituse ABC.

"Ärimaja 12 000 ruutmeetrit kaubanduspinda on arendatud eesmärgiga jätkata Pärnu maantee sisutustänavat, millele annab kena lõpp-punkti peamiselt sisustus- ja kodukaupu pakkuv Järve Keskus. Uue ärihoone ankurrentnikuks on Ehituse ABC, Eesti üks nimekamaid ehitusmaterjalide jae- ja hulgimüüjaid," ütles Silikaat Gruppi kuuluva Järve Keskuse tegevjuht Rome Arumaa pressiteate vahendusel.

Aadressile Pärnu maantee 186 ehitatava ärimaja kuuel korrusel asuvad büroopinnad ja väljaulatuva osa kahele korrusele tulevad kaubanduspinnad. Keskuse ankurrentnikuks saab Saint-Gobain kontserni kuuluv Ehituse ABC, lisaks on leping sõlmitud MyFitnessiga.

Ärimaja ehitust alustatakse 2018. aasta sügisel ning hoone eeldatav valmimisaeg on 2020. aasta esimene pool.

Silikaat Grupi alla koondub 31 Eesti kapitalil põhinevat ettevõtet, millest tuntumad on OÜ Järve Kaubanduskeskus, AS Silikaat, Aatrium Sisustuskaubamaja AS ning põllumajandusettevõtted Kõo Agro OÜ ja Mangeni PM.

Vello Kunmani paigutas Äripäev Eesti kõigi aegade rikaste TOPis 27. kohale.

Samuti on Kunman seotud Edgar Savisaare kriminaalasjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles