Advokatuuri esimehel uus firma

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advokatuuri esimees Hannes Vallikivi.
Advokatuuri esimees Hannes Vallikivi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Advokaadibüroo Derling Eestist ning Lätis ja Leedus tegutsev advokaadibüroo Primus loovad uue liidu, mis koondab 80 advokaati, juristi ja assistenti, teatasid ettevõtted. 

Eestis „Derling Primus“ ning Lätis ja Leedus „Primus Derling“ nime all tegutsev liit nõustab ja esindab kliente kõigis õigusvaldkondades kolme riigi neljas linnas: Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses.

„Suur rõõm on koos töötada koduturgudel hästi tuntud ja rahvusvaheliselt aktiivsete kolleegidega. Kuna tunneme varasemast koostööst Primuse partnereid väga hästi, teame, et usaldame oma kliendid Lätis ja Leedus headesse kätesse,“ märkis Derlingi juhtivpartner Hannes Vallikivi uut liitu iseloomustades. Vallikivi on ühtlasi Eesti Advokatuuri esimees. 

Advokaadibüroo Derling alustas tegevust 2016. aasta kevadel ning on üks kiiremini kasvavaid advokaadibüroosid Eestis. Tänaseks 25 advokaati ja juristi koondav büroo abistab kliente kõigis majandussektorites kõigis äriõiguse valdkondades. Rahvusvahelistes edetabelites korduvalt ära märgitud Derlingi tugevusteks on muu hulgas vastavusnõustamine finantsvaldkonnas ja ametikuritegudes süüdistatavate klientide kaitsmine. 2018. aastal on büroo silma paistnud mitme suurtehingu ja olulise vaidluse nõustamisega, millest märkimist väärivad näiteks Transiidikeskuse müük Hamburgi sadamaoperaatorile, Kunda sadama müük, Olympic Entertainment Groupi väikeaktsionäride vaidlus ülevõtjaga ja tuuleparkide arendaja Raisneri esindamine Tootsi tuulepargi vaidluses.

Advokaadibüroos Primus tegutseb Lätis 20 ning Leedus 30 kogenud advokaati, juristi ja assistenti. Bürood ja selle advokaate tunnustavad Chambers Europe, Legal 500 ja IFLR 1000 edetabelid. Primuse Leedu büroo juhtivpartner Robert Juodka nõustab kliente ka eesti keeles ning on Leedus Eesti kaubanduskoja juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles