Apollo ostab O'Learyse maaletooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
O´Learys meelelahutuskeskuse avamine
O´Learys meelelahutuskeskuse avamine Foto: Madis Sinivee

Margus Linnamäele ja Ivar Vendelinile kuuluv Apollo Group sai konkurentsiameti loa osta 100-protsendiline osalus O'Learyse spordibaaride frantsiisivõtjas.

Konkurentsiamet otsustas neljapäeval anda Apollo Groupile luba soetada täisosalus APL Restoranid OÜ-s, millele kuulub rahvusvaheline O'Learys Entertainment and Sportsbari frantsiis Baltikumis.

Esimene O'Learys avati tänavu juunis Tallinnas Kristiine Keskuses ning sel aastal käivitub sarnane keskus ka Tartus.

Järgmisel aastal on APL Restoranidel kavas laieneda O'Learyse ketiga ka Riiga Akropole kaubanduskeskusesse ning Tallinnas Ülemiste Keskusesse. Aasta hiljem avavad meelelahutuskeskused uksed ka Vilniuses ja Kaunases.

Apollo Groupi tegevjuht Mauri Dorbek selgitas, et kuna koostöö APL Restoranide ja Apollo Groupi teiste ettevôtete vahel toimib väga hästi, siis otsustati omandada ka APL Restoranid ja tuua nad samuti Apollo Groupi alla.

Apollo Group on valdusfirma, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistribitsiooni ettevôtet Baltic Film Distribution.

Apollo Groupi suuromanikud on Margus Linnamäe läbi UP Invest OÜ 55 protsendiga ja Ivar Vendelin läbi Sandbach OÜ 45 protsendiga. Linnamäele kuulub läbi ettevõtete ka uudisteagentuur BNS ja ajaleht Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles