Korteriküsimus pole küsimus

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alpha Bravo

Eesti kinnisvaraturule on ilmunud uus partner - rahvusvaheline konsultatsiooni- ja investeerimisfirma KV OSTJA.

Kindlasti on paljudele teada ettenägematud olukorrad, kui on võimalus müüa korter või maja, kuid kiirendatud korras ei ole see võimalik, kuid raha on vaja kiiresti.

Näiteks olete töötanud pikka aega edukalt välismaal ja olete seal valmis ostma oma eluaseme, kuid esimeseks sissemakseks peate müüma Eestis oleva kinnisvara ja selleks kulub palju aega, mida teil pole.

Või siis vajate raha oma äri alustamiseks ning teil pole kavatsust kaotada pool aastat või kauemgi, kuni teie korterit müüakse. Sest raha on teil vaja juba homme.

Või äkki lahutasite abielu, kaotasite lähedase või tekkisid rahalised raskused.

Kinnisvara müük võib kesta mitu kuud, kuni pool aastat, ja samal ajal peate endiselt tasuma kommunaalmakseid, laenu, kui kinnisvara kuulub pangale, tasuma kindlustust ja muid kulusid. Sellise pika ajavahemiku jooksul võivad kulud moodustada korraliku summa.

Ja nimetatud juhul pole olukord väljapääsmatu. Rahvusvahelise ettevõtte Ashmoregrupp, mis hõlmab Eesti firmat KV OSTJA, jõudmine Eesti kinnisvaraturule paneb teid unustama kõik probleemid, mis võivad tekkida seoses enda vara müümisega.

Teil tuleb vaid täita kontaktivorm või helistada ühele veebisaidil www.kvostja.ee näidatud telefoninumbrile ning juba päeva pärast teete ostu-müügi tehingu ja saate raha müüdud korteri või maja eest. Lisaks veel üks oluline asjaolu – võimalus elada müüdud kinnisvaras järgneva 3 kuu jooksul.

Firma KV OSTJA on ostnud kinnisvara kogu Euroopas alates 2008 ja on teie eluaseme usaldusväärne ostja. Ärge kõhelge, teie kinnisvara ostetakse ära 1-3 päeva jooksul ja see toimub väärikalt, lihtsalt ja mugavalt ning raha saate selle eest kiiresti ja turvaliselt.

Saate olla kindel kiires ja garanteeritud tehingus, ilma sekelduste ja raskete läbirääkimisteta.

Copy
Tagasi üles