Maksuvõlglaste TOPi esikümnes suisa viis uut firmat

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha. Foto on illustratiivne.
Raha. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Septembri seisuga on Eesti maksuvõlaga ettevõtete nimekirja esikümnes koguni viis muudatust, kirjutab Äripäev.

Jätkuvalt esikohal mootorikütuste hulgimüügiga tegelev ettevõte INV T OÜ, mille maksuvõlg on ligi 16,5 miljonit eurot ning teasel kohal Adrian Arendus OÜ, mille maksuvõlg on ligi 10,1 miljonit eurot. Nende firmadega on seotud kuritegeliku ühenduse juht Oleg Belokrõlov.

Värske edetabeli esikümnesse lisandus uue firmana Unipetrol OÜ, mille maksuvõlg on 1,72 miljonit eurot ja mis Belokrõlovi kriminaalasja kohtutoimikute põhjal oli Belokrõlovi maksupettuses osalenud firmade OÜ Adrian Arendus ja OÜ INV T üks kliente.

Uus tulija maksuvõlglaste edetabeli esikolmikus on pankrotis firma nimega Edinet Partner OÜ, mille maksuvõlg on üle 3 miljoni euro. Edinet Partner OÜ omanikega on maksuvõlglaste edetabeliesikümnes seotud ka veel üks uus tulija – firma nimega Marsalis Metall OÜ, mille maksuvõlg on ligi 1,7 miljonit eurot.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles