Maxima Eesti juht lahkub ametist ja läheb Hispaaniasse jaeketti juhtima

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima Eesti juht Vygintas Šapokas
Maxima Eesti juht Vygintas Šapokas Foto: Eero Vabamägi

Alates 1. oktoobrist muutub Maxima Eesti juhatuse koosseis, kui praegu Eestis Maxima jaeketti juhtiv Vygintas Šapokas lahkub oma ametist ning ühtlasi ka Maxima Grupist.

Alates oktoobrist kolib Šapokas Hispaaniasse ja hakkab juhtima sealset Supersoli jaeketti. Maxima Eesti uus juht selgub vastava otsingu käigus. Uue tegevdirektori ametisse nimetamiseni täidab neid kohuseid Maxima Eesti juhatuse liige ja kaubandusdirektor Marko Põder, teatas Maxima.

Vygintas Šapokas on juhtinud Maxima jaeketti Eestis üle kolme aasta, kokku on ta töötanud erinevates Maxima Grupė ettevõtetes alates 2003. aastast. Šapokas tõi välja, et nende pisut rohkem kui kolme aasta jooksul, mil ta Maxima Eesti meeskonda on juhtinud, saavutati märkimisväärseid tulemusi.

«Maxima on soodsate hindade liider, Kantar Emori uuringule toetudes üks Eesti tarbijate lemmikbrände, stabiilne tööandja ning avatud suhtumisega partner – need on märkimisväärsed tulemused, mille oleme saavutanud Eesti meeskonnaga turul üha tugevneva konkurentsi valguses,» märkis ta.

Maxima Eesti juhatusse kuuluvad veel kommertsdirektor Kristina Mustonen, finantsjuht Aleksei Kadõrko ja administratiivjuht Vladimir Vasilev.

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Ketti kuulub 77 kauplust. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Jaeketti kuuluvad ka kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõigis Maxima Eesti ettevõtetes töötab Eestis ligikaudu 3700 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles