Masu ajal alustanud Vapiano lõikas kriisist kasu

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Vapiano juht Gert Kerde.
Tallinna Vapiano juht Gert Kerde. Foto: Andres Haabu

2008. aasta kevadel ehk majanduskriisi alguses Eestis uksed avanud toidukoht Vapiano sai kriisi enda kasuks pöörata, meenutab ettevõtte juht Gert Kerde – ruumi oli, restorane ja toidukohti pandi järjest kinni.

Kerde rääkis reedel Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et majanduskriisi ajal alustamine neid ära ei ehmatanud, vastupidi, äri läks väga hästi ja esimesest päevast oli täismaja.

Mehe sõnul andis masu neile hea võimaluse kiiresti kasvada – nad said hea asukoha headel tingimustel Viru keskuse kõrval ja sadama lähedal, ruumi oli, samas kui teisi restorane ja toidukohti järjest kinni pandi.

Juba järgmisel ehk 2009. aastal aastal avati uus restoran Solarises, 2010. aastal Vilniuses ja 2011. aastal Helsingis. «Tegime nelja aastaga kiire kasvu, aga siis võtsime hoogu maha, et tegeleda organisatsiooni ja inimestega, et muutuda tugevamaks,» rääkis Kerde.

Loe Vapianio tulevikuplaanidest Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles