Olympicu väikeaktsionärid plaanivad nende aktsiate ülevõtmisotsuse vaidlustada

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trigonit esindab OEG vaidluses Hannes Vallikivi
Trigonit esindab OEG vaidluses Hannes Vallikivi Foto: Joakim Klementi

Kuigi kasiinoketi Olympic uued aktsionärid otsustasid esmaspäeval toimunud erakorralisel koosolekul, et ettevõtte ühendatakse uuele omanikule Novalpinale kuuluva ettevõttega Odyssey Europe, plaanivad väikeaktsionärid

Olympicu väikeaktsionärid, investeerimisfirmad Trigon ja East Capital leiavad, et neile makstav summa 1,4 eurot aktsia pealt on liiga väike ning sellistel tingimustel, nagu otsustatud, ei taha nad oma osalusest loobuda, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Me nägime täna väga erakordset aktsionäride koosolekut. See oli ennekuulmatu ja pretsedenditu otsus. Selle konkreetse juhtumi puhul oleme valmis pöörduma kõikvõimalike institutsioonide poole, et oma õiguseid kaitsta,» rääkis East Capitali fondijuht Egle Fredriksson eile.

OEG juhatuse esimees Madis Jääger ütles, et nüüd tuleb oodata täiendavalt üks kuu, mille järel kõik väikeaktsionäridele kuuluvad aktsiad kantakse üle enamusaktsionäridele.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles