Nordecon ehitab Sauele 3,5 miljoni euroga kortermaja

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordecon
Nordecon Foto: Tairo Lutter

Nordecon AS ja Kinnistud S OÜ allkirjastasid lepingu, mille järgi ehitab Nordecon Saue linna Kuuseheki tn 52 kortermaja. Ehituslepingu maksumus on 3,5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

«Saue on väike linn, millel on hea ühendust Tallinnaga – kindlasti on uued kortermajad sinna teretulnud. Kuuseheki tänav 52 kortermajal on kolm maapealset ning üks maa-alune korrus, kokku tuleb majja 48 kahe kuni neljatoalist korterit,» rääkis Nordecon ASi juhatuse liige Ando Voogma pressiteates.

«Korterelamu on A-energiaklassist, mis tähendab, et tegemist on kvaliteetse ja energiasäästliku elumajaga. Majale tulevad ka päikesepaneelid ning elektriautode laadimiskohad,» lisas Voogma.

Kuuseheki 52 maja on teine etapp Kuuseheki elurajoonis, kuhu valmib kokku kolm uut elumaja. Ehitusleping hõlmab Kuuseheki tn 52 korterelamu ja välistrasside projekteerimis- ja ehitustööd. Nelja trepikojaga majal on 4155 ruutmeetrit bruto- ning 3500 ruutmeetrit netopinda. Ehitustööd algavad septembri keskel, maja valmib 2019. aasta novembri lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles