Leedo avas Hiinas puitmajade tehase (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuule Grupi juhi Vjatseslav Leedo uued ärid on Hiinas.
Tuule Grupi juhi Vjatseslav Leedo uued ärid on Hiinas. Foto: Tairo Lutter

Ettevõtja Vjatšeslav Leedole kuuluv Saaremaa puitmajatootja Saare Erek avas laupäeval Hiinas Jingmeni linnas Hubei provintsis puitmajade tehase.

Tegelikult on Saare Ereki puidust elementmajade tööstus Hiinas tegutsenud juba pool aastat ja tootmine käib täies hoos, lihtsalt pidulik avamine toimus sel nädalavahetusel, vahendab Saarte Hääl. 

Lisaks tehase avamisele sõlmiti hiinlastega koostöölepe, mis on projekti Saaremaa poolse juhi Kristjan Leedo sõnul puitmajafirma esimene samm mahukast ja pikaajalisest investeeringuplaanist väljaspool Eestit.

Leedo tõdes, et Hiina delegatsioon on kogu ettevõtmise osas äärmiselt optimistlikult meelestatud ning ilmutas seega Eestist tuleva investeeringu osas märkimisväärset entusiasmi.

Jingmeni linnapea Sun Bing kinnitas, et Jingmen, mis on üks esimesest kolmekümnest linnast Hiinas, kus puitmajade tootmist siin toetatakse ja propageeritakse, kavatseb seda tegema hakata ka terves riigis laiemalt.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles