Rootsi kommipood tuleb Eesti magusasõpru püüdma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummikommid.
Kummikommid. Foto: Alena Dvorakova / PantherMedia / Scanpix

Maiustusi müüva Rootsi internetipoe Maxgodis omanikud kaaluvad müügihaarde laiendamist Eestisse, kus on nende hinnangul piisavalt nõudlust Põhjamaade maiustuste, snäkkide ja energiajookide järele.

Maxgodis on Net Trading Group NTG AB gruppi kuuluv Skandinaavias tegutsev internetipood, mille sihtgrupp on maiustustelembesed skandinaavlased ja soomlased. Balti riikidesse laienemise plaanid puudutavad esimeses järjekorras Eestit, kirjutab norrakeelne no.ehandel.com.

«Tõenäoliselt töötab meie ärimudel Eestis hästi, sest me oleme end Soomes juba hästi sisse seadnud ja seda, millega me tegeleme, võib rakendada ka Balti turul,» ütles kontserni tegevdirektor Morten Hansson.

Ettevõtte juhatus näeb Balti regioonis Põhjamaade kaupade tõusvat populaarsust ning laienemise idee kasuks räägib ka asjaolu, et sarnaselt Soomele on Eestis kasutusel euro. Samuti ulatub eestimaalaste ostujõud 70 protsendini Euroopa Liidu keskmisest.

Kui tõrkeid ei esine, jõuab NTG Eestisse juba aastavahetusel või 2019. aasta esimeses kvartalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles